dijous, 26 de maig del 2011

Dades noves per a la pròpia biografia

Mai no és tard per a descobrir dades noves. El que sorprén és que les novetats tinguen a vore amb la teua pròpia biografia. Tafanejant per la Xarxa, vaig descobrir l'altre dia una novel·la meua que no sabia que havia escrit (La tasca de la Madriguera de la Luna), un premi que ignorava que m'havien concedit (el Trasto de narrativa, que supose que premia els escriptors maldestres i descurats) i un passatemps al qual no sabia que era aficionat: el cultiu de guions de televisió i cinema. A l'hortet de casa, supose.

3 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Vicent, a mi em passa justament al revés; l'Fnac fa publicitat d'una novel·la meva, però a nom d'una altra persona.
Ps. potser açò siga el que li va passar a l'Ana Rosa Quintana i li va aparéixer una novel·la al seu nom.
Fins demà

Premis Maig Memorial Pasqual Batalla ha dit...

Més val que no, si no ja et veig presentant un magazin d'aquests de burxar en ferides alienes. Fins demà.

ginjol ha dit...

Vicent, eixa enciclopèdia és una mina. Mira què diu de mi:

Urbano Lozano y Rovira (Alginet, 19 de julio de 1967 )[1][2] es un escritor valenciano, filólogo de la lengua catalana y maestro de valenciano a diferentes centros educativos como por ejemplo el IES Enric Valor de Alginet. El 2007 ganó el premio Ciutat de Valencia de narrativa,[3] entre otros.

Urbano (deu ser mon pare), filólogo de la lengua catalana (així, a l'engrós, o per antonomàsia), maestro a diferentes centros??? como por ejemplo IES Enric Valor (que és a Silla) de Alginet (que té un institut que es diu Hort de Feliu) i... Premio Ciutat de València de Narrativa entre otros, que no sé si vol dir que em donaren el premi ex-aequo amb uns altres o si estava al mig del corro xirimbolo quan me'l lliuraren.
Però tot s'aprofita. Ho faré servir amb els meus alumnes per fer-los veure què passa si trauen informació del primer lloc d'Internet que pillen.
Salut.