divendres, 5 de novembre del 2010

De nou a la carretera

Avui, de nou a la carretera. Fins Algemesí, on -amb els companys Vicent Borràs i Àlan Greus- presentaré "Subsòl", aquesta obra col·lectiva que ens du meravellosament enredats des de fa uns mesos. La cita és a la Biblioteca Municipal (19:30) on ja vaig estar fa uns mesos, compartint amb la bona gent del club de lectura alguns records, moltes impressions literàries i uns mossets deliciosos. Espere poder saludar-los aquesta vesprada. Ahir, Unai Siset va estar a Alginet, el poble d'Àlan Greus i d'Urbà Lozano, on supose que la cita amb els lectors va ser ben emotiva. Me la vaig perdre i ben mal que em va saber. La d'Algemesí és la darrera cita d'aquestes dues o tres setmanes frenètiques, des que va eixir el llibre. Un temps en què hem fet moltíssimes entrevistes, tant a ràdios com a televisions, unes quantes presentacions, alguna roda de premsa i hem pogut detectar un interés que potser cap de nosaltres ens esperàvem. Han estat dies d'esforços i il·lusions compartides amb els companys d'aventura. Una empenteta més a l'obra per a què arranque amb força i puga arribar a tants lectors com siga possible. Després, no cregueu que la cosa s'atura. Ens quedarà Castelló, on la presentarem el 25 de novembre i potser algunes cites més que estan a punt de concretar-se. Però el ritme, supose, ja no serà tan alt. La feina grossa ja està feta i crec que podem estar ben satisfets. 

3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

una bona experiència, felicitats

Lletra ha dit...

Supose que t'hauran informat que, des de fa unes setmanes, per poder entrar a Algemesí cal saber tocar la muixeranga (amb una dolçaina, és clar) i fer la figuereta amb una cama només.
Crec que devia d'haver-te advertit Vicent Borràs, però se li haurà oblidat...

Premis Maig Memorial Pasqual Batalla ha dit...

Sí, Jesús: magnífica.
Gràcies per l'avís, Lletra, però no crec que tinga problema. Porte setmanes practicant una cosa i l'altra. Ara bé, que ningú no em demane excel·lències...