divendres, 26 de desembre del 2008

L'abloccedari Brossa

Un grup de blocaires han engegat l'abloccedari Brossa, un homenatge al poeta Joan Brossa en el desé aniversari de la seua mort, que va ocórrer un 30 de desembre. La cosa consisteix a convertir la blogosfera catalana en un immens espai Brossa. És a dir, que inviten a publicar dimarts que ve, cadascú en el seu bloc, una entrada sobre el poeta "municipal" de Barcelona, com ell mateix es va definir. Qui no tinga bloc, pot fer-ho enviant un correu electrònic a mailto:%20abloccedari@gmail.com i la seua col·laboració es publicarà al bloc que han posat en marxa per a l'ocasió. El motiu de l'entrada -com no podia ser d'altra manera tractant-se de qui es tracta- és absolutament lliure. No cal dir que El rastre de Clarisse no sols participarà gustosament, en l'abloccedari Brossa, sinó que us convida a sumar-vos-hi.

1 comentari:

David Gálvez Casellas ha dit...

Moltes gràcies per fer difusió de l'homenatge, Vicent. Igualment, gràcies per sumar-te a la iniciativa com a col·laborador.

Em dic David Gálvez i sóc un dels 5 membres del blog Diccitionari, iniciadors de la inicitiva (per dir-ho sense redundàncies).

Una abrossada!