dijous, 27 de gener del 2011

Subsòl al teatre (Principal d'Alcoi)

En aquest llarg viatge ple de sorpreses en què s'ha convertit Subsòl, avui ens espera una estació molt singular: Alcoi. I no sols pel caràcter i la història de la ciutat que ens acollirà, sinó també perquè els amics de La Dependent, la companyia resident del Teatre Principal d'Alcoi, ens van convidar a fer-hi una presentació que, des del primer moment, ja era ben singular. El cas és que he protagonitzat i assistit a moltes presentacions, però la de demà té un sabor peculiar perquè hem intentat convertir-la en una mena d'espectacle narrativo-musical. L'espai, efectivament, ha condicionat el caràcter de la presentació, que en un lloc tan acollidor i emblemàtic com un teatre no podia tindre el mateix to que les que fem a les llibreries. Així doncs, sobre l'escenari hi haurà set autors esdevinguts (més o menys) actors, un actor (Ximo Llorens) convertit en narrador i un grup de músics, l'Eva Dénia Trio, que embolcallarà de musica francesa aquesta nova parada d'un viatge que va començar al metro de París. No us explique més que la gràcia està a descobrir-ho. Demà, a les 20 hores, al Teatre Principal d'Alcoi. Esteu convidats.

2 comentaris:

Dafne ha dit...

Ei que preciosa ciudad Alcoi,estuvismos hace un año haciendo una animación lectora y gozamos de un paseo por el centro con Amelia,desde aquel día para mi ya una amiga.
Yo ya he empezado a disfrutar con Subsól...ayer desentrañé el misterio de Andrea y su gemelo...hoy seguiré con Henri.

Besos...y feliz presentación...
y como siempre ,buena suerte!

Premis Maig Memorial Pasqual Batalla ha dit...

Sí, Dafne, Alcoi és preciosa. I la seua gent molt acollidora: a mi també em van acompanyar a visitar la ciutat i la Font Roja,quan vaig ser-hi per presentar la Crònica de la devastació. En guarde un record entranyable.
Espere que la lectura de Subsòl et resulte ben gratificant.
Gràcies pels bons desigs i bona sort, també, en les teues aventures de promoció lectora, tan imprescindibles.